Новини та анонси
Безкоштовний семінар #CELLность

Безкоштовний семінар #CELLность

Новини та анонси 11 бер. 2019

12 березня о 17-00 на базі ДКБ №2, Повітрофлотський проспект 9, відбудеться круглий стіл. Він пройде в форматі QA, учасники зможуть отримати безкоштовну консультацію та огляд у провідних лікарів (ендокринолог, гінеколог, дермато-венеролог).

Кожна третя людина до 50 років вже має певні проблеми зі здоров'ям. Найчастіше, це гормональні порушення, труднощі із зачаттям (як у чоловіків, так і у жінок), високий рівень цукру і холестерину, надлишкова маса тіла, проблеми з травленням, нирками, печінкою, серцем ... І з кожним роком ці симптоми стають все молодше і молодше.

Люди найчастіше йдуть до лікаря лише тоді, коли вже "триматися більше немає сил" - легкі нездужання перетворюються в сильні болі і небезпечні захворювання. Є хвороби, які маскуються і поводяться дуже приховано... до пори до часу.

Наприклад, половина населення України вже має форму прихованого діабету, або знаходяться в стані преддиабета, мають невеликий гормональний дисбаланс. Велика частина з них не підозрюють про захворювання що зародились в організмі. Багато жінок відчувають труднощі із зачаттям через метаболічного синдрому (високий індекс маси тіла, гормони, цукор, холестерин). Схожа ситуація і з чоловіками.

На тлі зростаючої популярності ЗСЖ і різномастих дієт, люди часто забувають вчасно звернутися до лікаря, щоб визначити причину зайвої ваги і випливають звідси проблем.

З ініціативи кандидата медичних наук, акушера-гінеколога Мар'яни Двулит на базі Центру Здоров'я жінки при ДКБ№2 за круглим столом зберуться найсильніші професіонали в своїй області. Бесіда відбудеться в комфортній формі QA.

Простими словами говоритимуть про:

- метаболічний синдром, надмірну вагу, його причини і наслідки,

- цукровий діабет, його перші ознаки, особливості перебігу,

- жіночому і чоловічому здоров'ї,

- гормонах і гормональному фоні в організмі.

На ваші питання будуть готові відповісти:

  1. Завідувач відділення ендокринології, к.м.н. Мишанич Галина Іванівна.
  2. Лікар-ординатор відділення ендокринології Карапетян Олена Андраніковна.
  3. Лікар дермато-венеролог, завідуюча МІАВ ККЛ №1 Швидка Ірина Миколаївна.
  4. Лікар акушер-гінеколог, к.м.н. Двулит Мар'яна Петрівна.

Хворіти - не соромно, соромно не дбати про своє здоров'я.

 

Участь безкоштовна - Реєструйтеся

 

Кожен зареєстрований відвідувач круглого столу має можливість отримати безкоштовну консультацію та огляд у ендокринолога та гінеколога.

 

Наше завдання - привернути увагу людей до питань з здоров'я і якості життя вже зараз. Ми - те, що ми робимо.

до списку новин
Підтримати можна натиснувши кнопку

Або переказати гроші за реквізитами, зазначеними в розділі «Реквізити»

Допомогти зараз
UKRAINE